VERKOCHT Eindhovenseweg 56 te Best

Ruime 2/1 kap woning gelegen aan een rustige weg en vrij uitzicht.

 

Ruime 2/1 kap woning gelegen aan een rustige weg en vrij uitzicht. De woning is voorzien van een garage, oprit en 5 slaapkamers. De woning is gelegen in de nabijheid van diverse scholen, winkels en sportvoorzieningen. Bij de koop van deze woning dient wel rekening gehouden te worden met moderniseringskosten.

Kenmerken:
Bouwjaar: 1969
Woonoppervlakte: +/- 140 m2
Perceeloppervlakte: +/- 325 m2
Aanvaarding: in overleg

Bijzonderheden:
- Ruime garage;
- 5 slaapkamers;
- Ruime oprit plaats voor 2 auto’s;
- Koper dient rekening te houden met moderniseringskosten.

 

Begane grond
Entree
Vanuit de ontvangsthal heeft u toegang tot de woonkamer, toilet, meterkast keuken en de trap naar de 1e verdieping. De woning beschikt over een ruime L-vormige woonkamer welke beschikt over voldoende lichtinval door de grote raampartijen. De woonkamer is voorzien van een houten vloer en een gaskachel. Via de woonkamer heeft u toegang tot de tuinVanuit de ontvangsthal heeft u toegang tot de ruime leef keuken. De keuken heeft een rechte opstelling aan beide zijden. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de tuin.

1e verdieping
Via de overloop heeft toegang tot drie slaapkamers, de badkamer en de trap naar de 2e verdieping.

Slaapkamer 1: deze kamer is voorzien van een inbouwkast en een wastafel. Vanuit deze slaapkamer heeft u toegang tot het balkon. Deze kamer is gelegen aan de voorkant van de woning;
Slaapkamer 2: deze kamer is voorzien van een inbouwkast en een aansluiting voor een wastafel. Deze kamer is gelegen aan de voorkant van de woning;
Slaapkamer 3: deze kamer is voorzien van een inbouwkast en een wastafel. De kamer is gelegen aan de achterkant van de woning.

De badkamer is voorzien van een ligbad, toilet en een wastafel.

2e verdieping
Middels een vast trap bereikt u de ruime zolderverdieping. Via de overloop heeft u toegang tot twee slaapkamer en een aparte waskamer.
Slaapkamer 4 is gelegen aan de achterkant van de woning en is voorzien van een dakkapel en een wastafel.
Slaapkamer 5 is voorzien van een wastafel en 2 dakramen. Deze kamer is gelegen aan de voorkant van de woning.
In de wasruimte treft u de CV-ketel en de wma-aansluitingen.

Tuin
De ruime fraai aangelegde achtertuin is te bereiken middels een deur in de woonkamer en via de deur vanuit de keuken. De voortuin is netjes aangelegd.De woning voorzien van een garage, ruime oprit en een achterom.
Recent bekeken