uw woning verkopen in Liempde?

 

E-line Makelaardij is uw makelaar in Liempde en omliggende gemeentes. E-line Makelaardij staat voor persoonlijk contact en korte communicatielijnen. Bij E-line Makelaardij staat U nog centraal en krijgt u een persoonlijke aanpak. E-line Makelaardij is de makelaar die het net even anders doet! 

Zoekt u een makelaar in Liempde of omgeving om uw woning te verkopen of voor de aankoop van een nieuwe woning neem dan nu contact met ons op om een afspraak te maken. Tijdens deze vrijblijvende afspraak kunnen wij u vertellen waarom wij de beste makelaar zijn om uw woning te verkopen. 

Liempde

Liempde is een dorp in de provincie Noord-Brabant, gelegen in de Meijerij van 's-Hertogenbosch. Het is een kerkdorp van de gemeente Boxtel waar het sinds 1996 deel van uitmaakt. Liempde heeft ruim 4800 inwoners.

Liempde is voorzien van de volgende voorzieningen: 
- Basisschool De Oversteek
- St. Jans onthoofding kerk- Restaurant het Hof en restaurant het Wapen van Liempde
- Cafetaria de Ploeg
- Dorpshuis De Vlaswiek
Bezienswaardigheden in Liempde: 
- De Mariakapel aan de Broekdijk
- Sint Jans onthoofding kerk


Enkele verenigingen in Liempde:
- Voetbalvereniging DVG
- Handboog Schutterij L'Union
- Hockeyclub Liempde
- Judo club Liempde
- Paardensportvereniging "De Dommelruiters"
- Tennisvereniging "De Peppelieren"

 

 

Zoekt u een makelaar in Liempde dan is E-line Makelaardij de beste keus voor u! Bel nu 0628248640 voor een vrijblijvend verhuis-gesprek of vul onderstaand formulier in.

Persoonlijke gegevens
Om welk huis gaat het?
Bij het gebruiken van dit formulier ga ik akkoord met het opslaan en verwerken van de door mij opgegeven gegevens zoals beschreven in het privacybeleid.

Recent bekeken