Uw woning verkopen in Einhoven?

 

E-line Makelaardij is uw makelaar in Eindhoven en omliggende gemeentes. E-line Makelaardij staat voor persoonlijk contact en korte communicatielijnen. Bij E-line Makelaardij staat U nog centraal en krijgt u een persoonlijke aanpak. E-line Makelaardij is de makelaar die het net even anders doet! 

Zoekt u een makelaar in Eindhoven of omgeving om uw woning te verkopen of voor de aankoop van een nieuwe woning neem dan nu contact met ons op om een afspraak te maken. Tijdens deze vrijblijvende afspraak kunnen wij u vertellen waarom wij de beste makelaar zijn om uw woning te verkopen. 

Eindhoven

Eindhoven is een stad in de provincie Noord-Brabant, gelegen in het zuiden van Nederland. Eindhoven is de vijfde gemeente van Nederland naar inwonertal. De gemeente telt ongeveer 225.000 inwoners.Eindhoven bestaat uit de volgende stadsdelen:- Centrum- Woensel-Noord
- Woensel-Zuid
- Tongelre
- Stratum
- Gestel
- Strijp

Eindhoven is voorzien van de volgende voorzieningen: 
- Verschillende Basisscholen, voorgezet onderwijs, MBO, HBO, universiteiten
- Uitgebreide winkelgelegenheid in de stad alsook in winkelcentrum Woensel
- Verschillende restaurants en uitgaansmogelijkheden
- Verschillende Musea
- Verschillende ziekenhuizen
 

 

Zoekt u een makelaar in Eindhoven dan is E-line Makelaardij de beste keus voor u! Bel nu 0628248640 voor een vrijblijvend verhuis-gesprek of vul onderstaand formulier in.  .

Persoonlijke gegevens
Om welk huis gaat het?
Bij het gebruiken van dit formulier ga ik akkoord met het opslaan en verwerken van de door mij opgegeven gegevens zoals beschreven in het privacybeleid.