Taxatie

Er zijn diverse voorbeelden te noemen van situaties waarin u een taxatierapport van uw huis nodig heeft. Niet alleen bij het  aan - of  verkopen van een woning  i s een dergelijk rapport gewenst, maar ook wanneer u besluit een hypotheek  af te sluiten of te wijzigen. Uw huis laten taxeren is daarnaast bij nalatenschap, echtscheiding of een meningsverschil over de WOZ-beschikking een zeer verstandige keuze. Het spreekt echter voor zich dat een woning taxeren niet eenvoudig is en dat u daarom een specialist in de arm dient te nemen.

B ij ons kunt u uw huis laten taxeren door een onafhankelijke, gecertificeerde makelaar-taxateur die niet alleen is ingeschreven in het NRVT, maar tevens lid is van VBO Makelaar.
Wilt u uw huis laten taxeren door E-line Makelaardij ? Neem dan   contact   met ons op, zodat we zo spoedig mogelijk een afspraak kunnen inplannen.

 

Heeft u al een huis gekocht en heeft de bank nog een taxatierapport nodig?
Geen probleem, bij ons kunt u terecht voor een gevalideerd NWWI rapport.

Via onderstaande link kunt u een door het NWWI gevalideerd rapport bij ons aanvragen.

Direct aanvragen 

 

E-line Makelaardij
Stationsstraat 86
5281 GG Boxtel
Telefoon: 06-28248640
E-mailadres:
 
BTW: 64054020B01
Bankrekening: NL92 RABO 0379 9261 56
KvK nummer: 55733298
 
Persoonlijke gegevens
*
*
*
*
Bij het gebruiken van dit formulier ga ik akkoord met het opslaan en verwerken van de door mij opgegeven gegevens zoals beschreven in het privacybeleid.

Recent bekeken